Agenda

een veld vol bloemen

Praat mee over de nieuwe Natuurvisie

3 sep 2019

Haarlemmermeer maakt een nieuwe Natuurvisie. Iedereen met ideeën voor het verbeteren van de natuur en de biodiversiteit in de gemeente Haarlemmermeer is welkom tijdens een workshop op 3 september. Deze begint om 19.00 uur en vindt plaats in de gymzaal aan de Prins Hendriklaan in Hoofddorp.

logo's techniekmeesters 2019

Save the date: Techniekmeesters 2019

26 sep 2019

Voor wie op zoek is naar technisch personeel en voor opleiders in de techniek: de bijeenkomst Techniekmeesters Haarlemmermeer!

 

tentoonstelling haarlemmermeerse bos

Tentoonstelling 40 jaar Haarlemmermeerse Bos: 4 juli - 29 september

29 sep 2019

Donderdag 4 juli vierde de gemeente Haarlemmermeer het veertigste verjaardagsfeest van het Haarlemmermeerse Bos. Precies op die dag, 4 juli 1979, werd het Haarlemmermeerse Bos officieel geopend. Wat een halve eeuw terug begon als een zandwinningsproject voor het ophogen van de Hoofddorpse wijk Pax, de aanleg van de Weg om de Noord en verbreding van snelweg A4, ontwikkelde zich tot het eerste recreatiegebied van Haarlemmermeer. Het feest begon met het openen van een openluchtfototentoonstelling door wethouder Mariette Sedee.

Meer voor Elkaar informatiemarkt

19 okt 2019

Meer informatie over langer zelfstandig wonen en fit ouder worden? Benieuwd naar activiteiten in uw buurt of vrijwilligerswerk? Op zoek naar mantelzorgondersteuning? Leren hoe het openbaar vervoer werkt? Meer weten over zorg en ondersteuning?