Zij wonnen de Haarlemmermeerse Mensenrechtenprijs

Recht op privacy, dat is het thema de van allereerste editie van de Haarlemmermeerse Mensenrechtenprijs voor scholieren. Een superactueel onderwerp in deze tijd waarin we steeds meer informatie over onszelf delen via internet en sociale media. Dinsdag 10 december was de prijsuitreiking in het raadhuis in Hoofddorp. Maar wie kwam deze eer toe?
10 december 2019

‘Hier gaat echt iets gebeuren’

Woensdag stonden er op het KomEtenPlein een paar foodtrucks, met hapjes en drankjes. Wethouder Jurgen Nobel opende de borrel die werd georganiseerd om te markeren dat er in Hyde Park echt iets staat te gebeuren.
10 december 2019

Werk aan de bussluizen

Komende nacht wordt er op twee plekken in Hoofddorp gewerkt aan de bussluizen. Eerst is de bussluis op de Waddenweg aan de beurt, daarna degene aan de Henri Didonweg. De werkzaamheden worden ’s nachts uitgevoerd om de overlast voor het doorgaande autoverkeer en de bussen te beperken.
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven

Column van de burgemeester

Sinterklaas is alweer terug naar Spanje en zijn collega, de Kerstman, is zich aan het klaarmaken voor de kerstdagen. Met andere woorden: het pakjesseizoen is in volle gang en dat is u van harte gegund! Sint en de Kerstman geven computerspellen, boeken, tekenspullen, e-readers, Lego, poppen, kookspullen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ongetwijfeld zijn er ook mensen die een drone hebben gekregen of er een onder de boom zullen vinden.

InforMeer, editie van 11 december 2019

De nieuwste InforMeer van 11 december, met onder andere: vernieuwingen openbare ruimte, nieuwe verhalenpalen in Haarlemmermeer, buddy helpt kind bij scheiding en meer.

Haarlemmermeer bijna 50 fruitbomen rijker

Gepubliceerd op: 
9 dec 2019

Burgemeester Schuurmans blij met lachgasverbod

Gepubliceerd op: 
9 dec 2019

Online-buddy helpt kind bij scheiding

Gepubliceerd op: 
6 dec 2019

Vijf nieuwe verhalenpalen

Gepubliceerd op: 
5 dec 2019

‘Starterslening is voor mij een uitkomst’

Gepubliceerd op: 
4 dec 2019

Waar passen hier zonneakkers?

Gepubliceerd op: 
4 dec 2019

Vernieuwingen openbare ruimte

Gepubliceerd op: 
3 dec 2019